Acid hialuronic , beneficiile acidului hialuronic pentru ten

Ce este acidul hialuronic ?

Acidul hialuronic este o substanta prezenta in organismul nostru care contribuie la mentinerea unui bun nivel de hidratare a pielii.

Ce efecte are acidul hialuronic ?

Acidul hialuronic capteaza apa mentinand-o in straturile profunde ale pielii.
Combate ridurile fara efecte secundare

Cum este folosit acidul hialuronic ?

Acidul hialuronic este folosit in special pentru tratarea ridurilor din zona gurii si a nasului dar se poate folosi si la tratarea fruntii, a ridurilor de sub ochi sau a obrajilor , sau remodelarea buzelor.

Ridurile sunt una din problemele care le dau cel mai mult de gandit femeilor facandu-le sa constientizeze trecerea timpului. Dar, pentru femeile care vor sa lupte fara durere si fara interventii chirurgicale impotriva efectelor imbatranirii acidul hialuronic reprezinta solutia ideala, conferind o multime de beneficii! Rolul acestuia este de a inlocui volumul pierdut odata cu varsta sau odata cu boala, fiind destinat pielii lasate.

Acidul hialuronic natural este distrus de catre corp intr-o zi au doua, ajungand ca dupa varsta de 30 de ani cantitatea de acid natural care este distrusa sa fie mai mare decat cea care se reface, scazand elasticitatea si tonusul pielii.

Tratamentul cu acid hialuronic


.Tratamentul cu acid hialuronic este mult mai simplu decat orice interventie chirurgicala fiind recomandat tuturor tipurilor de ten si este extrem de bine tolerat.
Procedura de injectare este una simpla, nedureroasa, nu provoaca disconfort dupa administrare.  Se injecteaza un gel care odata patruns in piele, retine apa, amestecandu-se cu acidul hialuronic natural din piele, dandu-i volum acesteia.
O sedinta de injectare dureaza in jur de 30 minute- o ora, in functie de zona tratata. In functie de zona tratata si de tipul de piele, efectul unui tratament  poate dura in jur de 6-12 luni. Efectele sunt vizibile imediat dupa tratament, aspectul tenului fiind unul foarte natural, injectarea  fiind una din cele mai folosite metode anti-aging. Rezultatele definitive sunt vizibile la 10 zile de la injectare.